Finomságok Konyhája: Sztracsatella sütés nélkül

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13006 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13006 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13006 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13006 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sztracsatella sütés nélkül

11 éve | [Törölt felhasználó] | 6 hozzászólás

Hozzávalók:

A kekszes alaphoz

25×39 cm-es tepsi

3 csomag kakaós győri édes keksz (18 dkg-os)

25 dkg margarin

2 evőkanál tej

 

A krémhez:

450 gr natúr joghurt

5 dl habtejszín

2 db narancs leve

30 dkg porcukor

15 dkg csokoládé

6 dkg zselatin

 

Elkészítése:

 

A kekszet ledaráljuk,a margarinnal, tejjel jól összeállítjuk.

Tepsi aljába nyomkodjuk egyenletesen.

Hűtőbe tesszük dermedni.

A krémet elkészítjük.

A joghurtot,porcukrot,narancsok levét habosra kikeverjük.

A zselatint kevés langyos vízben feloldjuk,majd hozzá keverjük.

A tejszínt kemény habbá verjük és a joghurtos krémmel összekeverjük.

Hűtőbe tesszük dermedni.

Amikor megfelelő,jó állaga van a hűtéstől,jól megdermedt,hozzá keverjük a reszelt csokoládét is.

A kekszes alapra kenjük,villával cifrázzuk és reszelt csokival megszórjuk.

Finom,gyors sütemény.

network.hu

 

 

Címkék: saját munkám süteményem vass lászlóné edit

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen Marika.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Remek lett és nagyon mutatós!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Gratulálok a finom sütikéhez.
Nagyon jól néz ki és ami a lényege, hogy nem kell a sütő mellett melegedni.
Gratulálok Puszi Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szívesen kedves Gabriella.
Már csak 1-2 db van belőle.
Ízlett mindenkinek.
Üdv:Edit.

Válasz

Ács Ferencné üzente 11 éve

Egyszerű és nagyszerű. Köszönöm.Gabriella

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 22 órája új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu