Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Spárgakrémleves homárhúsos derelyével (340 kalória)
Hozzávalók a leveshez (4 személyre)
|  | 
Elkészítési mód: A spárgát héjától megtisztítjuk, és a vastagabb végét levágjuk. Sós vízben puhára főzzük, majd a fejét levágjuk, félrerakjuk, a szárat botmixerrel krémesítjük. Vajon felhevítjük a finomra vágott fokhagymát, hozzáadjuk a spárgakrémet, és 8 dl vízzel felöntjük. Sóval beízesítjük, majd hozzákeverjük a tojássárgájával simára kevert tejszínt, és egy forralásig főzzük.
Hozzávalók a derelyéhez (4 személyre)
Elkészítési mód:
 A lisztet a tejföllel, az ecettel összegyúrjuk, és egy csipet sóval 
ízesítjük. Kevés víz hozzáadásával jól gyúrható tésztát készítünk. 
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és vajjal vékonyan bekenjük, majd 
összehajtogatjuk, és ezt a műveletet háromszor megismételjük. Hűtőben 
pihentetjük. 
 A finomra vágott vöröshagymát, a homárhúst 1 dkg vajon
 megpároljuk, sóval, borssal ízesítjük. A tésztát ismét kinyújtjuk, 
derelyevágóval 8x8 cm-es kockára szeleteljük, és a tészta közepébe 
rakjuk a ragut, azután szalvétára hajtjuk. 240 °C-os előmelegített 
sütőben rövid idő alatt megsütjük. A levesbe belerakjuk a főtt 
spárgafejeket, és feltétként esztétikusan tálaljuk a derelyét. 
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fekete-fehér sütemény
Málnás desszert
Vargányás húsgombócleves
Zöldborsós borjúragu sült burgonyával