Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához
(10 személyre)
• 20 dkg liszt
• 1 cs. sütőpor
• 5 dkg kakaó
• 2 db tojás
• 10 dkg cukor
• 10 dkg
csokoládédara
• 10 dkg vaj
• 2 dl tej
Elkészítési mód:
A tojást a cukorral habosra verjük, majd a többi hozzávalóval simára keverjük. Muffinformákba adagoljuk,
180 °C-os sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók a málnás habhoz
• 20 dkg málna
• 3 tojásfehérje
• 0,5 dl citromlé
• 1 cs. vaníliás cukor
• 15 dkg cukor
• 2,5 dl tejszín
• 1 ek. zselatin
Elkészítési mód: A málnát pürésítjük, majd szűrőn átnyomkodjuk, vaníliás cukorral és citromlével ízesítjük, azután hozzáadjuk a zselatint, és felfőzzük. A tejszínt és a tojásfehérjét felverjük, és óvatosan összekeverjük. Fakanállal lassan keverve belecsurgatjuk a málnaszirupot, és az egészet összedolgozzuk. Dresszingzsák segítségével a kihűlt piskótalapokra nyomjuk és hűtőbe rakjuk.
Hozzávalók a csokoládémázhoz
• 20 dkg étcsoki
• 2 ek. olaj
Elkészítési mód: A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, hagyjuk kihűlni addig, amíg nem forró, de még folyékony. A habos süteményeket belemártjuk a csokoládéba, majd hagyjuk megdermedni. Tejszínhabbal és koktélcseresznyével díszítve kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Fásy Ádám
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fekete-fehér sütemény
Vargányás húsgombócleves
Zöldborsós borjúragu sült burgonyával
Spárgakrémleves homárhúsos derelyével