Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kapros-túrós pulykamell
Hozzávalók:
másfél kg pulykamell, 75 dkg túró, 3 tojás, 1 csokor kapor, 1 fürt kék
szőlő, só. A panírhoz: 20 dkg liszt, 1 teáskanál őrölt bors, 5 tojás,
só, 25 dkg zsemlemorzsa. A sütéshez étolaj.
A pulykahúst nagyobb szeletekre vágjuk,
vékonyra kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk. A kaprot apróra vágjuk, és az
összetört túróba borítjuk. Ízesítjük másfél teáskanálnyi sóval, és
három egész tojással elkeverjük.
A húsok egyik végébe két evőkanálnyi tölteléket halmozunk, 6
szem szőlőt nyomunk bele, és szorosan feltekerjük. Fogvájóval
megtűzzük, nehogy szétnyíljon sütés közben.
A lisztet őrölt borssal ízesítjük, a tojásokat teáskanálnyi
sóval felverjük. A hústekercseket lisztbe, tojásba, és zsemlemorzsába
forgatjuk, és bő olajban, mérsékelt tűznél kisütjük.
A fogvájókat eltávolítjuk, kicsit hűlni hagyjuk, és ferdén felvágjuk. Frissen, de hidegen is nagyon finom.
Krumlipürével kínáljuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Rétesben sült kapros-túrós csusza
Kapros galuska
Meggyes-túrós-pudingos rácsos
Duplacsokis túrós sütemény