Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 cs. mirelite vajas tészta 50 dkg szilvalekvár 2 db tojás 10 dkg liszt 20 dkg dió
|
Hájas szilvás párnák
|
A mélyhűtött vajas tésztát hűtőbe tesszük, hogy kiolvadjon. Lisztezett nyújtódeszkán kinyújtjuk. Nyújtás után kicsit pihentetjük. A tészta szélét körbevágjuk, szélezzük, majd négyzetekre felvágjuk. Felvert tojással a párna sarkait megkenjük. Középre rátesszük a szilvalekvárt, megszórjuk durvára vágott dióval. Összehajthatjuk átlósan, vagy téglalap alakúra.
A tészta széleit nyomjuk meg. A párnák tetejét is megkenjük tojással. Megszórhatjuk dekor cukorral , vagy durvára vágott dióval. Kb. 15 perc alatt szép pirosra sül.
Esztétikusan felrakjuk a tálra, melyet megdíszíthetünk szőlővel.
|
|
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 5 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 5 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Fügelekvár
Müzliszelet házilag
Kapros galuska
Női szeszély