Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kis fej lollo rosso vagy radicchio saláta, 1 citrom, 1 evőkanál
fehérborecet, 20 dkg márvány sajt, 10 dkg dió, 50 dkg lebbencstészta, 1
teáskanál olaj, 1,5 dl tej, 10 dkg tejföl
Elkészítés:
A salátát megmossuk, a leveleit csíkokra vágjuk, a citrom levét
kifacsarjuk, az ecettel összekeverjük. A rokfortot apróra daraboljuk, a
dió felét apróra vágjuk, a másik felét félretesszük a díszítéshez.
A tésztát sós, olajos vízben nem túl puhára főzzük, majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. A salátát rövid időre az ecet és a citromlé keverékébe mártjuk.
A márványsajtot a tejben kis láng felett megolvasztjuk,
hozzáadjuk a tejfölt és a megvágott diót, végül borssal ízesítjük. A
salátát a mártásba forgatjuk, és a tésztával együtt azonnal tálaljuk. A
fél dióbelekkel díszítjük.
|
|
burger eva 5 napja új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almás-diós kefíres pite
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel
Csirke tejszínes-diós mártásban