Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
 
Bejelentkezés
Hozzávalók:
3 pohár liszt, 1 csomag sütőpor, 1 csomag vaníliás cukor, 
reszelt citromhéj, 5 tojás, 3 pohár kefir, 2 pohár cukor, 1 pohár 
étolaj, 6 db alma, fél marék durvára tört dió
Elkészítés:
Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a cukorral, a 
vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal. Hozzáöntjük a külön tálban 
jól összedolgozott egész tojásokat és a kefirt, majd lassú keverés mellett vékony sugárban belecsurgatjuk az étolajat.
 Az így kapott tésztát csomómentesre dolgozzuk, és hozzáadjuk a 
meghámozott, vékony szeletekre vágott almát, valamint a durvára tört 
diót. Kivajazott, kilisztezett tepsibe töltjük, kb. 160 fokos sütőben 
szép barnára sütjük.
Készíthetjük körtével, esetleg meggyel és csokoládéval is. Egy pohár: 2 dl űrtartalmú.						
|  |  | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Darált dióba forgatott libamáj pirított petrezselyemmel
Diós-márványsajtos tésztasaláta
Csirke tejszínes-diós mártásban