Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8 ek vaj,
2 gerezd fokhagyma, összezúzva,
40 dkg csirkemáj összevágva,
2 ek konyak,
½ kk friss kakukkfűlevél,
só, bors;
Hozzávalók a pirítóshoz:
8 szelet bagett,
1 gerezd fokhagyma félbevágva,
a szóráshoz olívaolaj
A
vaj negyedét megolvasztjuk, és a fokhagymát 1 perc alatt óvatosan
megfuttatjuk rajta. A csirkemájat beledobjuk, és kb. 5 percig pirítjuk,
amíg megbarnul, azután a vajas levével együtt egy háztartási robotgépbe
töltjük. A maradék vajat, a konyakot és a kakukkfüvet hozzáadjuk, és
simára turmixoljuk. Ízlés szerint fűszerezzük, majd egy tálba áttesszük.
Letakarjuk, és legalább 2 órán át szilárdra dermesztjük. A tálaláshoz a
bagettszeletek mindkét oldalát aranyszínűre pirítjuk. A szeleteket a
fokhagyma vágott felével bedörzsöljük, és egy kis olívaolajjal
megspricceljük. A pástétommal kínáljuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Töltött burgonyakrokett
Borzas vadszelet tejfölös mártással