Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tésztához: 6 tojás, 30 dkg kristálycukor, 25 dkg margarin, 30
dkg finomliszt, 4 evőkanál tej, 1 dkg szalalkáli, fél narancsaroma, 1
evőkanál kakaó.
•A szalalkálit feloldjuk a tejben. A margarint kikeverjük a cukorral
és a 6 tojássárgájával. Belekeverjük a szalalkális tejet, a lisztet és a 6
tojás felvert habját. Három egyenlő részre osztjuk. Az elsőt natúr
hagyjuk, a másodikba belekeverjük a narancsaromát, a harmadikba a
kakaót. Előmelegített sütőben egyenként kisütjük.
A krémhez: 25 dkg margarin, 20 dkg kristálycukor, 5 dl tej, 1
vaníliapuding.
•A tejben megfőzzük a pudingot és félretesszük hűlni. A margarint
habosra keverjük a cukorral és lazán hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz.
•Összeállítás: Először a barna lapot, majd a rózsaszínt megkenjük
a krémmel. Lefedjük a sárga lappal és a tetejét bevonjuk
csokoládémázzal.
|
|
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Főzött csokimáz recept
Mézeskalács sütemény
Amerikai krémes
Raffaelló szelet