Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csipkés keksz
Hozzávalók:
75 g Rama
75 g zabpehely
100 g cukor
1 tojás
4 teáskanál liszt
1 teáskanál sütőpor
Töltelék:
1 lime, 1 citrom
250 g mascarpone
ízlés szerint porcukor
Elkészítés:
Sütőpapírt rakunk a tepsibe.
A ramat felolvasztjuk, hozzáadjuk a zabpelyhet és a cukrot. Elkeverjük, majd pihentetjük. A felvert tojást, a lisztet és a sütőport is belekeverjük a masszába. Kis halmokat rakunk a tepsire, egymástól nagyobb távolságra és megsütjük. Lereszeljük a lime héját, a citrom héját és a mascarponéval összekeverjük, rászitáljuk a cukrot. A keveréssel így kapott krémet két darab keksz közé kenjük.
Könnyű, finom nassolni való a meleg napokon :)
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!