Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
14 evőkanál víz
15 deka kristálycukor
25 deka Ráma margarin
30 deka darált dió
30 deka kekszdara
3 evőkanál kakaópor
kevés só
10 deka tortabevonó csoki
Elkészítés:
Felforraljuk a vizet a cukorral és a sóval, majd a tűzről levéve belekeverjük a margarint, s miután az elolvadt mehet bele a kekszdara és a diódara. Ezt a masszát kétfelé vesszük és egy kisebb tepsibe, vagy jénai edénybe nyomkodjuk egyik felét. Másik felébe beledolgozzuk a kakaóport és a világos massza tetejére símítjuk. A vízgőz felett felolvasztott csokoládéval bevonjuk és a másnapi felszeletelésig hűtőben tároljuk.
Én annyiban változtattam a recepten, hogy 20 deka cukorral készítettem, 5 dekányi rumban áztatott mazsolát a barna masszába belekevertem. Nálam a barna massza került egy folpackkal kibélelt 20x26 cm-es jénai tál aljára, erre símítottam a világos masszát és két dekányi vajjal felolvasztott csokit kentem rá.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!