Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sztracsatella
Hozzávalók:
20×30 cm-es tepsi
2 sor babapiskóta
1 sor csokimázas keksz
A krémhez:
1 liter tej
2 dl búzadara
2 dl cukor (lehet kicsit kevesebb is,ki milyen édesen szereti)
2 vaníliás cukor
2 tojássárgája
2 db tojásfehérje kemény habja
pici só
12 dkg margarin
3 dl tejszínhab keményre felverve
10 dkg étcsokoládé(fele a krémbe,a másik fele a süti,a tejszín tetejére
Elkészítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük.
A búzadarát,a cukrokkal,tojássárgákkal,kevés tejjel simára keverjük,majd hozzá tesszük a többi tejet is felfőzzük,hozzá keverjük a tojásfehérjehabot is.
A tűzről levesszük.
Még melegen bele keverjük a vajat és az 5 dkg reszelt csokoládét.
Összeállítás:
A tepsibe lerakjuk a tejben forgatott cukrozott babapiskótát ,rá a fele krém,utána egy sor keksz,utána krém,majd a babapiskótával befedjük.
A keményre vert tejszínt a tetejére tesszük,reszelt csokival megszórjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap szeleteljük.
Az Editke rec.alapján sütöttem, a változás csak annyi, hogy én alulra piskótát sütöttem.
|
|
Garáz József írta 5 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 5 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!