Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
• Kavart túrós
• Almával is lehet készíteni
•
• Tészta
• 35 dkg cukor
• 4 tojás
• 25 dkg margarin
• 45 dkg liszt
• 2 dl tej
• 1 csomag sütőpor
•
Töltelék:
• 50 dkg finom túró
• 1 citrom reszelt héja
• 1 csomag vaníliás cukor
• ízlés szerint porcukor
•
A cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a langyos margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk, erre rátesszük a tölteléket, majd a tészta másik felét is rákanalazzuk, elsimítjuk. Előmelegített sütőben 120°C-on készre sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Úgy látszik mintha összebeszéltünk volna ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Megkívántam Józseftől! Bármilyen töltelékkel szeretjük,...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sóskaszósz sült csirkecombbal képhez:
Végre itt a sóska szezon!!! Már alig vártuk, mert egészséges...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, sváb pecsenye, párolt...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, túrós palacsinta.
Garáz József írta 5 napja a(z) Babgulyás lóbabbal. képhez:
Anna! A fehér babból jobban ízlik. De most Nellike ilyenből ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Madársaláta és jégsaláta képhez:
Nagyon szeretjük a salátákat mindenféle salátából. Ez a...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!