Finomságok Konyhája: Kavart túrós (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kavart túrós

• Kavart túrós
• Almával is lehet készíteni

• Tészta
• 35 dkg cukor
• 4 tojás
• 25 dkg margarin
• 45 dkg liszt
• 2 dl tej
• 1 csomag sütőpor

Töltelék:
• 50 dkg finom túró
• 1 citrom reszelt héja
• 1 csomag vaníliás cukor
• ízlés szerint porcukor

A cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a langyos margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk, erre rátesszük a tölteléket, majd a tészta másik felét is rákanalazzuk, elsimítjuk. Előmelegített sütőben 120°C-on készre sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük.

Látta 181 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 12 éve

Finom süteményt sütöttél Marikám Gratulálok Puszi Marcsi

Válasz

szanto hajnalka üzente 12 éve

De jo kis sutit keszitettel Marika!Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi Jucus!

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon jó kis süti!Puszi:Jucus

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 12 éve

Köszönöm a kiegészítéseket Kedves Marika,pont van itthon minden hozzávaló,
holnap megsütöm

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó kiadós,finom sütemény.
Köszönjük Marika,hogy megosztottad velünk.
Listámra vettem.
Gratulálok:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsi és Melinda köszönöm hozzászólásaitokat!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Erzsike, nagyobb tepsit használj! A kicsibe igen igen magas lenne! Én a nagy gáz tepsinél eggyel kisebb méretűt használtam, viszont a közepesnél meg nagyobb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Erzsébet! Nem édes ennyi cukortól, én a túróba tettem keveset. A receptbe is így volt leírva a van.cukor, én aztán mindkettőbe tettem.Finom lett tőle, sőt majdnem 2 citr.héját reszeltem bele, egy részét a túróba, egy részét a lisztbe.Nagyon finom lett és gyorsan elkészült. Legközelebb a tésztáját még megbolonditom egy kis rum aromával is. Az egyszerűségével ellentétben nagyon finom sütemény!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom süti!!!! Gratulalok!!!

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:

Osz_2199956_3493_s

Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu