Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A sertéscombot előző este befűszereztem delikáttal, olajban elkevert fokhagymával pirospaprikával megkentem és másnap sütőben megsütöttem.
Sajtos sült rizsgolyó /Vassné Editke receptje alapján készült./
Sajtos sült rizsgolyók1
Hozzávalók:
60 dkg főzött rizs
2 db tojás
15 dkg reszelt sajt
só
1 mk. fehér bors
1 kisebb ek. aprított petrezselyemzöld
3 ek. liszt
A sütéshez:
olaj
A hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk.
Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
A gyümölcsös chatni /csatni/ eredetileg Indiai savanyú édes, csipős szósz, amit gyümölcsökből és zöldségekből készítenek. Sokféle változata van.
Én a következőképpen készítettem:
3 banánt lekarikáztam és 1 üveg magozott meggyel kevés vajon átfuttattam. Egy kis lábasban 1 kanál cukrot megkaramellizáltam felöntöttem kevés meggylével és egy teáskanál zselatint kevertem bele.Mindezeket ráöntöttem a gyümölcsre és a következőkkel fűszereztem be:
Fahéj
Szegfűszeg
Gyömbér
Őrölt bors
1 kanál borecet
kevés só
Forraltam rajta egyet és a végén egy fél citrom levét kevertem bele.
Lehetett volna még csipőspaprikát is beletenni vagy csilit, de többen nem szeretjük a csipőset, így én nem tettem bele.
Kicsit fanyar édes savanyú ízű gyümölcsös szósz lett belőle.
Rizses ételeket, húsokat feldobja.
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!