Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sült sertés comb,rizsgolyó és gyümölcsös chatni
Íme tálalva:
A sertéscombot előző este befűszereztem delikáttal, olajban elkevert fokhagymával pirospaprikával megkentem és másnap sütőben megsütöttem.
Sajtos sült rizsgolyó /Vassné Editke receptje alapján készült./
Sajtos sült rizsgolyók1
Hozzávalók:
60 dkg főzött rizs
2 db tojás
15 dkg reszelt sajt
só
1 mk. fehér bors
1 kisebb ek. aprított petrezselyemzöld
3 ek. liszt
A sütéshez:
olaj
A hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk.
Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
A gyümölcsös chatni /csatni/ eredetileg Indiai savanyú édes, csipős szósz, amit gyümölcsökből és zöldségekből készítenek. Sokféle változata van.
Én a következőképpen készítettem:
3 banánt lekarikáztam és 1 üveg magozott meggyel kevés vajon átfuttattam. Egy kis lábasban 1 kanál cukrot megkaramellizáltam felöntöttem kevés meggylével és egy teáskanál zselatint kevertem bele.Mindezeket ráöntöttem a gyümölcsre és a következőkkel fűszereztem be:
Fahéj
Szegfűszeg
Gyömbér
őrölt bors
1 kanál borecet
kevés só
Forraltam rajta egyet és a végén egy fél citrom levét kevertem bele.
Lehetett volna még csípős paprikát is beletenni vagy csilit, de többen nem szeretjük a csípőset, így én nem tettem bele.
Kicsit fanyar édes savanyú ízű gyümölcsös szósz lett belőle.
Rizses ételeket, húsokat feldobja.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Hajnikám nagyon örülök, hogy jöttél! Puszi Anna. Gyere máskor is!
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Zserbó rolád szeletek képhez:
Marcsikám ebből most is kérek két szeletet - egyiket...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Vegyes sütemények képhez:
Marcsikám ha lehetne végigkóstolnám ezeket a szép...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött paprika kedvünkre képhez:
Drága Hajnikám! Nagyon örülök, hogy jöttél! Rettentően ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:
Drága Hajnikám! Nagyon örülök, hogy jöttél! Rettentően ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Töltött paprika kedvünkre képhez:
Huu de fincsi ezt nagzon szeretem!
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Húsgombóc leves képhez:
De finom leves !Johet egy tangyeral Anna draga!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!