Finomságok Konyhája: Hentes tokány (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13014 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13014 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13014 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13014 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hentes tokány

Hentes tokány

0,5 kg sertéshús (comb, lapocka, vagy tarja)
10 dkg füstölt szalonna
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
2 ek paradicsompüré
3 db savanyú uborka

A szalonnát apróra vágtam, kisütöttem,majd beletettem a hagymát és megdinszteltem.
Rákerült a hús amit fehéredésig pároltam, rátettem az áttört fokhagymát, sót borsot és kevés húslével
/ ha nincs jó a vegetás víz/ elkezdem párolni.
Amikor a hús majdnem jó akkor keverem bele a paradicsom pürét. Kicsit még főzöm és amikor készen van beleteszem az aprókockára vágott savanyú uborkát.
Arra mindig vigyázok, hogy sűrű legyen a szaftja vagyis szinte párolom végig.

Látta 95 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Örülök Jucus, hogy tudtam adni egy jó ötletet!

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

És elkészült, nagyon finom lett ajánlom mindenkinek!Köszönöm a receptet!!!!!Puszi:Jucus

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom lehet!

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon finom lehet,holnap meg is kóstoljuk!Köszönöm ezt a jó kis receptet!Puszi !Jucus

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Marikám finomat főztél gratulálok Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm Lányok, nagyon régen készítettem már, el is fogyott tegnap este.

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Mentem volna ebédre Marika! Remélem maradt ebből a finomságból, nagyon jól néz ki!
P.-Ilucika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finomat főztél Marikám.
Szép a tálalás is.
Köszönöm szépen.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 1 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Paprikás krumpli Anna módra képhez:

Paprikas_krumpli_anna_modra_2199168_3387_s

Kolbász helyett virslivel és baconnal készítettem, nekünk ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu