Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók / 6 adag
1 tepsire való adag:
• 1 csomag réteslap
A töltelék alap:
• 1 tojás
• 30 dkg túró
• 25 dkg sovány túró
• 3 dl tejföl
• 30 dkg gomba
• 2 ek kapor (friss, aprított)
• 1 hagyma
• 1 kk piros paprika
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
• 15 dkg vaj (olvasztott, a réteslapok bekenéséhez)
10 dkg tejföl es 1 tojás keverékével megkenjük a tetejét.
Elkészítés
A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk.
A hagymát felaprítjuk és az olajon megdinszteljük. Megszórjuk a pirospaprikával és hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, 3-4 percig prítjuk.
Keverjünk össze a turokat, tejfölt, tojás, aprított kaprot.
Terítsük a réteslapokat kivajazott tepsibe, minden lapot kenjük meg olvasztot vajjal, nem kell nagyon sokat tenni rá, de azért legyen rajta. A töltelék felét oszlassuk el a réteslapokon, elöb a gombát azután a túró keveréket, jöhetnek a többi réteslapok és a töltelék.
Kenjük meg a tetejét tejfölös-tojássos keverékel.
Sütés közepes hőfokon, amíg szép aranysárga nem lesz a teteje.30 percig sütöm.
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!