Finomságok Konyhája: Színes padlizsánkrém (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12866 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12866 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12866 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12866 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Színes padlizsánkrém

Hozzávalók / 4 adag
 1 kg padlizsán
 2 közepes fej vöröshagyma
 3 paradicsom
 1 csokor zöld petrezselyem
 150 ml napraforgó olaj
 só ízlés szerint
 bors ízlés szerint
 1kk citromle

Elkészítés
A padlizsánokat vaslapon vagy kerti sütőlapon megsütjük. A padlizsánokat nem szurkáljuk meg, hanem hirtelen nagy lángon sütjük, és közben forgatjuk. Amikor minden oldala megpuhult, levesszük, hideg víz alá tesszük, és lenyúzzuk a héját. Szűrőbe téve a levét kicsorgatjuk. A megnyúzott padlizsánokat fakanállal(fémmel nem szabad érintkezzen, mert megbarnul) összeaprítjuk, amennyire tudjuk, és a tálba téve azonnal sót és citromlevet adagolunk hozzá. Így nem barnul meg addig, amíg a többivel végzünk.
Miután benne van a só, a citrom és a zúzott hagymat, az olajat apránként kevergetve hozzáadagoljuk. Úgy mint a majonéznél, addig keverjük, amíg az olajat felveszi. Amikor már szép könnyű, habos a krém akkor hozzaadjuk az apritot paradicsomot es zöld petrezselymet. Ezután hűtőbe tesszük, és hagyjuk összeérni.

Látta 31 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Tetszik a padlizsánkrémed!
A padlizsán nálunk is kedvenc!
Köszönöm Melinda.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Imádom a padlizsánt
Köszönöm szépen hogy elhoztad nagyon finom lehet

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Túrós tészta. képhez:

Turos_teszta-001_2191190_3726_s

József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.

Garáz József 8 órája új képet töltött fel:

Turos_teszta-001_2191190_3726_s

Garáz József 8 órája új képet töltött fel:

Gulyas_leve_2191189_5221_s

Garáz József írta 8 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:

Toltott_dagado_tortburgonya_es_parolt_lilakaposzta_2191083_8820_s

Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.

burger eva írta 10 órája a(z) Diós habos kocka képhez:

Dios_habos_kocka_2191141_4086_s

Csodálatosak.Gratulálok !!!

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:

Gombamartasos_szelesmetelt_2191078_1519_s

Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:

Fahejas_mikros_sult_alma_2190991_7429_s

Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:

Toltott_dagado_tortburgonya_es_parolt_lilakaposzta_2191083_8820_s

József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:

Toltott_dagado_tortburgonya_es_parolt_lilakaposzta_2191083_8820_s

József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:

438137535_753114376907387_1523859542857368154_n_2191142_1666_s

Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu