Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
- 3 kg. uborka
- 1 csomag száritot csombort
- 1 csomag száritot kapor
- 2 szal torma - (nyers gyökér)
- 3-4 csípős paprika
- 1 nagy nyers burgonya
Sós uborka leve:
- 1 l víz
- 1 ek só (durva)
- 1 kk egész bors
- 3-4 babérlevél
Elkészítés:
A sós levet felforraljuk. A picinyke uborkákat egyenként kell megmosni.
Meghantjuk a burgonyat, megmosuk es felszeleteljük. Az uborkakat begyömöszöljük az üvegbe, az üvegek aljára tesszük a kaprot, csombort, csipős paprikát, tormacsikokat, burgonya szeleteket. Közéjük vékonyra szelt tormacsíkokat és burgonya szeleteket teszünk.
A lobogó lével leforrázzuk az üvegekben lévő uborkákat. Helyezünk egy kést az üveg alá, hogy el ne repedjen.
Meleg helyre, pl. ablakpárkányba tesszük, de tegyünk alá tálat vagy tálcát, mert kifuthat a leve.
Másnapra megzavarosodik. Néhány nap múlva már jellegzetes savanykás szagot áraszt. Amikor már jónak érezzük (ez 3-4 nap múlva) lesz az uborkát levével együtt a hűtőben tároljuk tovább. Ha nem fogy el pár nap alatt, és a leve már túlsavanyodik, kivesszük a levéből, és jól zárható üvegben, edényben még tovább is eltartható.
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!