Finomságok Konyhája: Grillázs dios tiramisu (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grillázs dios tiramisu

Hozzávalók 8 főre

- 25 dkg babapiskóta (9db/x 3sor=27db babapiskóta)

Krémhez:
- 25 dkg mascarpone
- 30 dkg görög joghurt
- 3 dl tejszín
- 3 ek cukor
Grillázs
- 15 dkg dió
- 6 ek cukor
- diónyi vaj
- kávé (2 ek nescafé, 2 ek cukor es 1,5 dl forró víz)

Külső krém:
- 2 dl tejszín
(grillázs)
- 15 dkg dió
- 8 ek cukor
- diónyi vaj

Elkészítés

Grillázs elkészítés
A cukrot a vajjal aranybarnára karamellizálom . Egy teflonhoz való kanállal megkeverem . Nem kell megijedni , ha a cukor darabosan összeáll . Ahogy olvad teljesen simává válik . Hozzádobom a diót és pár pillanatig együtt pirítom . Hagyom egy kicsit kihűlt Sütő papírra ráöntöm, ha kihűlt sima deszkán össze lehet aprítani.
(a diót meg lehet piritani mielőt a cukorhoz adnánk)

A krém elkészítése:
Összekeverjük a mascarponet, görög joghurtot amely a normál joghurtnál sűrűbb, krémesebb, 3 ek cukrot, 3 dl tejszínt kemény habbá. A grillázs diót óvatosan a krémhez keverünk.
Egy hosszúkás tálat kibélelünk alufóliával. 9 db piskótát belemártjuk a kávéba, a tálba sorba helyezzük, rákenjük a krémet(1/3-dat), következik a második és a harmadik piskóta sor. Majd a maradék krémmel befedjük.
Alufóliával letakarva hűtőbe tesszük legalább 12 órat Kiborítjuk egy lapos tortatálra, eltávolítjuk az alufóliát, 2 dl tejszínt kemény habjával befedjük, majd a grillázs diót rátapasszuk.
Amint a tiramisu elkészült, tegyük hűtőbe, és hagyjuk bent egy éjszakára, hogy az ízek jól összeérjenek.

Látta 40 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Melinda a fázisfotós receptet
Kiváló finom sütemény majd nyáron amikor meleg lesz és édességre vágyom elkészítem, mert nagyon finom
A receptet átvittem a szeletes alá is Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Sok szeretettel udv. Melinda

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Bocsi Melinda, most vettem észre, hogy ide töltötted fel a receptjét!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 9 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu