Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a DROB egy finom román étel. Erdélyben ismerős húsvéti fogás.
Hozzávalók / 4 adag
• 500 g csirkemáj
• 700 g csirkecomb, csirkemell(csirke belsőségei)
• vagy (1 bárány belsőségei: szív, tüdő, vese, máj, lép)
• 2 nyers + 3 főtt tojás
• 2 szár zöldhagyma
• 2 szár újfokhagyma
• 1 csokor petrezselyem
• 1 csokor zöld kapor
• só
• bors ízlés szerint
• 4-5 ek olaj
Elkészítés
• A csirkecombot, mellet(csirke belsőségei) megpucoljuk, felvágjuk, és megfőzzük, majd.hagyjuk hűlni. A csirkemájat néhány perc alatt megpirítjuk(5 perc).
• Ledaráljuk vagy apróra vágjuk az egeszet(csirkecombot, mellet(csirke belsőségei), csirkemájat, zöldhagymat, újfokhagymat, csokor petrezselymet, 1 csokor zöld kapor. Hozzáadjuk a 2 nyers tojást, só, bors ízlés szerint. Összekeverjük.
• vagy (A bárány belsőségeit megpucoljuk, felvágjuk, és megfőzzük, majd.hagyjuk hűlni.)
• Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, 3 főtt tojás a közepében helyezuk. 4-5 ek olajjal leöntöm.
• Előmelegített sütőben megsütjük 45-50 percig
• Hagyjuk kihűlni, sőt megdermedni, ha lehet másnapig.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!