Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a DROB egy finom román étel. Erdélyben ismerős húsvéti fogás.
Hozzávalók / 4 adag
• 500 g csirkemáj
• 700 g csirkecomb, csirkemell(csirke belsőségei)
• vagy (1 bárány belsőségei: szív, tüdő, vese, máj, lép)
• 2 nyers + 3 főtt tojás
• 2 szár zöldhagyma
• 2 szár újfokhagyma
• 1 csokor petrezselyem
• 1 csokor zöld kapor
• só
• bors ízlés szerint
• 4-5 ek olaj
Elkészítés
• A csirkecombot, mellet(csirke belsőségei) megpucoljuk, felvágjuk, és megfőzzük, majd.hagyjuk hűlni. A csirkemájat néhány perc alatt megpirítjuk(5 perc).
• Ledaráljuk vagy apróra vágjuk az egeszet(csirkecombot, mellet(csirke belsőségei), csirkemájat, zöldhagymat, újfokhagymat, csokor petrezselymet, 1 csokor zöld kapor. Hozzáadjuk a 2 nyers tojást, só, bors ízlés szerint. Összekeverjük.
• vagy (A bárány belsőségeit megpucoljuk, felvágjuk, és megfőzzük, majd.hagyjuk hűlni.)
• Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, 3 főtt tojás a közepében helyezuk. 4-5 ek olajjal leöntöm.
• Előmelegített sütőben megsütjük 45-50 percig
• Hagyjuk kihűlni, sőt megdermedni, ha lehet másnapig.
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!