Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók / 4 adag
- 4 báránycomb, báránybora
- 1 fej fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek színesbors
- só
- 2 db paradicsom
- 1 paprika
- rozmaring, csombor, oregano, petrezselyem, bazsalikom
- 3 dl száraz vörösbor
- 6 ek napraforgó olaj
Elkészítés
A báránycombokat, bordat alaposan megmossuk, hártyáiktól eltávolítjuk, majd késsel ritkán beirdaljuk. A húst sóval és a durvára őrölt színesborssal fűszerezzük, majd fokhagymával, vöröshagymaval es fuszerekkel bedörzsöljük. A befűszerezett combokat légmentesen lezárt edénybe tesszük egy éjszakára pihenni, hogy az ízek összeérjenek.
Másnap egy tepsibe olajat teszünk, és ráhellyezzük a fűszeres combokat, bordat. A combok mellé helyezzük a felszeletelt paradicsomor es paprikat. 1 pohar vizzel felöntjük.
A tálat alufóliával takarjuk le, majd a húst puhulásig pároljuk (1-2 szer megforgatjuk a húst, hogy mindkét oldala megpárolódjon). Amikor a bárány majdem megpuhult felöntjük a borral es addig sütjük fólia nélkül, amíg a hús zsírjára nem sül.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!