Finomságok Konyhája: Báránysült (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Báránysült

Hozzávalók / 4 adag
- 4 báránycomb, báránybora
- 1 fej fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek színesbors
- só
- 2 db paradicsom
- 1 paprika
- rozmaring, csombor, oregano, petrezselyem, bazsalikom
- 3 dl száraz vörösbor
- 6 ek napraforgó olaj
Elkészítés
A báránycombokat, bordat alaposan megmossuk, hártyáiktól eltávolítjuk, majd késsel ritkán beirdaljuk. A húst sóval és a durvára őrölt színesborssal fűszerezzük, majd fokhagymával, vöröshagymaval es fuszerekkel bedörzsöljük. A befűszerezett combokat légmentesen lezárt edénybe tesszük egy éjszakára pihenni, hogy az ízek összeérjenek.
Másnap egy tepsibe olajat teszünk, és ráhellyezzük a fűszeres combokat, bordat. A combok mellé helyezzük a felszeletelt paradicsomor es paprikat. 1 pohar vizzel felöntjük.
A tálat alufóliával takarjuk le, majd a húst puhulásig pároljuk (1-2 szer megforgatjuk a húst, hogy mindkét oldala megpárolódjon). Amikor a bárány majdem megpuhult felöntjük a borral es addig sütjük fólia nélkül, amíg a hús zsírjára nem sül.

Látta 38 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Melinda biztos finom volt!!!
Gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Sok szeretettel!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Ez igen Melinda
A párocskám kedvence
Nagyon finom lehet ,egy kis darabot elvettem belőle.
Köszönöm szépen, hogy elhoztad

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Hideg tejszínes őszibarack leves, majoránnás ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Sajtos tejfölös sült csirkemell basmati rizzsel,...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos és tojásos lecsó puha-friss ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, rántott karaj és rántott ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, sült hús.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyásleves, diós széles metélt...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:

Meggyes_cseresznyes_pite_2198364_5922_s

József ügyesek vagytok mindhárman! Kívánom, hogy ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu