Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
45deka liszt
1 csg sütőpor
18 deka margarin
15 deka porcukor
3 tojás sárgája
A barna tésztához
1 kanál tejföl
2 kanál holland kakaópor
Krém hozzávalói
1 csg vaníliás puding
2,5 deci tej
20 deka margarin
egy fél doboz mackarpone
20 deka porcukor
3-4 kanál sárgabarack lekvár
A tetejére
4 deci tejszín
4 deka porcukor
1 csg habfixáló
A tészta hozzávalóit összegyúrom
Ebből 3 lapot sütök
Az egyiket kakaósra a tejföllel és a kakaóval készítem
A tésztákból lapokat nyújtok sütőpapiros sütőlapra teszem és egyenként 190 fokon megsütöm
Amikor kisült az első fehér lap sárgabaracklekvárral lekenem.Utána sütöttem a csokis lapot és rátettem a lekvárral megkent fehér lapra
A krémet a szokásos eljárással a pudingot felfőzöm, kihűtöm.A porcukorból és a margarinból krémet készítek., amit összekevertem a mascarponével
És végül hozzákeverem a kihűlt pudingot.
Ezzel a krémmel megkenem a csokis lapot a tetejére teszem a már kisült és kihűlt világos lapot
A tejszínt habbá vertem és a tésztát csillagcső segítségével feldíszítettem. Másnap szeleteltem-.
Még volt a kertemben málna azzal tettem nyáriasabbá
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!