Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
45deka liszt
1 csg sütőpor
18 deka margarin
15 deka porcukor
3 tojás sárgája
A barna tésztához
1 kanál tejföl
2 kanál holland kakaópor
Krém hozzávalói
1 csg vaníliás puding
2,5 deci tej
20 deka margarin
egy fél doboz mackarpone
20 deka porcukor
3-4 kanál sárgabarack lekvár
A tetejére
4 deci tejszín
4 deka porcukor
1 csg habfixáló
A tészta hozzávalóit összegyúrom
Ebből 3 lapot sütök
Az egyiket kakaósra a tejföllel és a kakaóval készítem
A tésztákból lapokat nyújtok sütőpapiros sütőlapra teszem és egyenként 190 fokon megsütöm
Amikor kisült az első fehér lap sárgabaracklekvárral lekenem.Utána sütöttem a csokis lapot és rátettem a lekvárral megkent fehér lapra
A krémet a szokásos eljárással a pudingot felfőzöm, kihűtöm.A porcukorból és a margarinból krémet készítek., amit összekevertem a mascarponével
És végül hozzákeverem a kihűlt pudingot.
Ezzel a krémmel megkenem a csokis lapot a tetejére teszem a már kisült és kihűlt világos lapot
A tejszínt habbá vertem és a tésztát csillagcső segítségével feldíszítettem. Másnap szeleteltem-.
Még volt a kertemben málna azzal tettem nyáriasabbá
|
|
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 3 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Koszonom Annacskam!Jol vagyok!most kicsit tobb idom ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Hajnikám köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
József gratulálok! Szép színes és étvágygerjesztő ételt ...
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 4 napja itt:
keresek ojan csajszit aki jól főz de az ágyba is penge
szanto hajnalka írta 4 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Nagyon jol nez ki biztos nagyon finom! Egessegetekre!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!