Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
45deka liszt
1 csg sütőpor
18 deka margarin
15 deka porcukor
3 tojás sárgája
A barna tésztához
1 kanál tejföl
2 kanál holland kakaópor
Krém hozzávalói
1 csg vaníliás puding
2,5 deci tej
20 deka margarin
egy fél doboz mackarpone
20 deka porcukor
3-4 kanál sárgabarack lekvár
A tetejére
4 deci tejszín
4 deka porcukor
1 csg habfixáló
A tészta hozzávalóit összegyúrom
Ebből 3 lapot sütök
Az egyiket kakaósra a tejföllel és a kakaóval készítem
A tésztákból lapokat nyújtok sütőpapiros sütőlapra teszem és egyenként 190 fokon megsütöm
Amikor kisült az első fehér lap sárgabaracklekvárral lekenem.Utána sütöttem a csokis lapot és rátettem a lekvárral megkent fehér lapra
A krémet a szokásos eljárással a pudingot felfőzöm, kihűtöm.A porcukorból és a margarinból krémet készítek., amit összekevertem a mascarponével
És végül hozzákeverem a kihűlt pudingot.
Ezzel a krémmel megkenem a csokis lapot a tetejére teszem a már kisült és kihűlt világos lapot
A tejszínt habbá vertem és a tésztát csillagcső segítségével feldíszítettem. Másnap szeleteltem-.
Még volt a kertemben málna azzal tettem nyáriasabbá
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 14 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 14 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 16 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!