Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Vaníliás -csokis szelet
A tészta hozzávalói
50 deka liszt
2 deci tejföl
1 tojás sárgája
10 deka porcukor
8 deka házi zsír
1csg sütőpor
A krém hozzávalói
4 deci tej
1 csg kakaós pudingpor
1 kanál holland kakaópor
fél doboz mascarpone
2 deci tejszínhab
A sárga krém
Ugyanez a hozzávalók csak vaníliás pudinggal készül
és kakaópor nélkül
A tetejére
2 deci tejszínhab
3 deka porcukor
1 habfixáló
A tészta hozzávalóit összegyúrom jól kidolgozom és hat egyforma darabra vágom
Ebből sütő papíron lapokat sütök
Amikor kisültek a lapok akkor a vaníliás és csokis krémmel megtöltöm
A krémek készítése
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, majd kihűtöm, és hozzákeverek fél doboz mascarponét azzal is simára kikeverem és a felvert habot óvatosan,hogy ne törjön össze hozzá adom.A másik krém ugyanígy készül el A lapokat először a csokis krémmel kezdem, majd jön rá a második lap erre a sárga krém ismét lap csokis krém ismét lap sárga krém lap és végül a csokis krém.A legfelső lapra pedig a felvert 2 deci tejszínhab amit habkártyával becsíkoztam,
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!