Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
50 deka liszt
2 deci tejföl
1 tojás sárgája
10 deka porcukor
8 deka házi zsír
1csg sütőpor
A krém hozzávalói
4 deci tej
1 csg kakaós pudingpor
1 kanál holland kakaópor
fél doboz mascarpone
2 deci tejszínhab
A sárga krém
Ugyanez a hozzávalók csak vaníliás pudinggal készül
és kakaópor nélkül
A tetejére
2 deci tejszínhab
3 deka porcukor
1 habfixáló
és eper
valamint olvasztott csokoládé
A tészta hozzávalóit összegyúrom jól kidolgozom és hat egyforma darabra vágom
Ebből sütő papíron lapokat sütök
Amikor kisültek a lapok akkor a vaníliás és csokis krémmel megtöltöm
A krémek készítése
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, majd kihűtöm, és hozzákeverek fél doboz mascarponét azzal is simára kikeverem és a felvert habot óvatosan,hogy ne törjön össze hozzá adom.A másik krém ugyanígy készül el A lapokat először a csokis krémmel kezdem, majd jön rá a második lap erre a sárga krém ismét lap csokis krém ismét lap sárga krém lap és végül a csokis krém.A legfelső lapra pedig a felvert 2 deci tejszínhab amit habkártyával becsíkozok, csokival lespriccelem és eperrel díszítem
Egyszerű könnyű sütemény.Ez ugyanis sütemény csak tortaszelet formába vágtam fel és így raktam össze
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!