Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
8 deka olvasztott margarin
10 deka cukor
2-3 kanál rum
3 tojás
1 fél csg sütőpor
8 deka liszt
25 deka gesztenye massza
A krém hozzávalói
3+2 deci tejszín
5 deka porcukor
2 kanál kakaópor
25 deka gesztenye massza
fél doboz mascarpone
A tetejére
tejszínhab rózsa
A tojás fehérjét a cukor felével kemény habbá verem
A tojás sárgáját a maradék cukorral 2 kanál vízzel rummal olvasztott margarinnal kihabosítom, majd hozzáadom a már puha gesztenye masszát kihabosítom hozzáadom a tojás habját a sütőporos lisztet Lágy masszát kapok amit egy 24X22 -es sütőpapiros tepsibe elsimítom.160-170 fokon 30perc alatt megsütöm.Majd kihűtöm a sütőpapírt lehúzom róla
A krémet elkészítem
A 3 deci tejszínt a porcukorral a kakaóporral habbá verem
hozzá adom a gesztenyemasszát és ízlés szerinti rumot a mascarponét és kihabosítom
A kihűlt tésztára a krémet rákenem
A 2 deci tejszínt habbá vertem és a krém tetejét habrózsákkal díszítettem
A recept Burger Évától származik köszönet érte.
Egy kicsit módosítottam rajta mert mascarponét tettem a krémbe
|
|
Garáz József 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!