Finomságok Konyhája: Sütés nélküli kókuszos tekercs (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13016 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sütés nélküli kókuszos tekercs

Hozzávalók
Nápolyi lapok és kétféle krém
Az első krém készítése
5-6 deci tej
20 deka cukor
25 deka darált keksz
20 deka darált dió
2 kanál kakaópor
ízlés szerinti rum.
A tejbe a cukrot beleteszem és felforralom,majd hozzáadom a többi alapanyagot is melegen összekeverem és az ostyalapokra még melegen elkentem.A melegség által az ostyalapok megpuhulnak és fellehet majd tekerni.
a második kókuszos vajkrém
25 deka margarint
20 deka porcukorral
10 deka kókuszreszelékkel habosra kikeverem és a kihűlt csokis krémre rásimítom és az egészet szorosan feltekerem.A hűtőbe teszem pár órára a tetejét kókuszos krémmel bekenem kókusszal meghintem és vékonyan csokival lespriccelem.
1-2óra hűtés után szeletelem

Látta 329 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Köszönöm Marcsikám a választ!

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Köszönöm Évikém A hozzászólást.
És amikor visszakeményedik a lap akkor ropog is
-Én még úgy nem készítettem és nem is hallottam róla
Lehet hogy egyszer kipróbálom..Köszönöm a tanácsot puszi

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Köszönöm Annám a hozzászólást
Én egy-egy lapot kentem meg és nem hosszában tekertem fel hanem a rövidebb részénél tekertem fel .Azért lett nagyobb a tekercsem Azt hiszem most két lapot tekertem csak fel és abból lett 16 szelet
Egyébként ez a recept 5 lapra elegendő

Válasz

burger eva üzente 8 éve

Nagyon jó ez a recept.Én úgy ismerem, cukorszirupos vízzel beáztatom a lapokat amitől megpuhul és hidegen rárakom a krémet.
De nekem pár nap után visszakeményedett a nápolyi lap.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Marcsikám jó, hogy eszembe juttattad ezt a finomságot!Gratulálok! Én is készítettem már ilyent, csak nem tekercseltem, hanem egymásra rétegeztem a lapokat.
Te hány nápolyi lapot töltöttél meg tekercsnek?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Szulinapomra_keszitette_a_nejem_2199503_4331_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu