Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
8 deka cukor
12 deka liszt
fél csg sütőpor
fél deci víz
fél deci étolaj
A krém hozzávalói
fél liter 20%-os tejföl
fél liter tejszín
1 zselatin lap
2 citrom leve
cukor ízlés szerint
2 csg málnaízű piskóta korong
A tetejére
marcipán szívecske
10 deka csokoládé
5 deka margarin
2 kanál étolaj
A tojásokat szétválasztom,a fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verem.A tojások sárgáját a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalóval habosra kikeverem.A két masszát óvatosan összekeverem, hogy a hab ne essen össze.Hozzáadom a sütőporos lisztet,sütőpapiros sütőlapra rákenem 170 fokon megsütöm.Amikor kihűlt ketté vágtam.A tejfölt citrommal és cukorral összekevertem.A lapzselatint 2 kanál langyos vízben feloldottam és a tejfölhöz kevertem.Egy negyed órát hidegre tettem.A tejszínt keményre felvertem és a már kicsit megdermedt tejföllel összekevertem.Egy lapot megkentem erre a krémre kerültek a piskóta korongok még krémet tettem rá, a másik lapot rátettem és erre is is krém került.A csokoládét a margarinnal és olajjal gőz felett felolvasztottam és a tetejét feldíszítettem.
|
|
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Vegyes gyümölcsleves. képhez:
Finom!-szeretem! Nálunk tegnap volt almaleves.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!