Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a töltelékhez
Ebből a mennyiségből rúd lesz
50deka darált hús
ha van maradék sült vagy főtt hús kockára szelem
fél deci olaj
20deka darabolt bármilyen sajt
petrezselyem ősszevagva
2gerezd fokhagyma
1kisebb sárgarépa megpárolva kockára vágva
cukkini megpárolva kockára vágva
só, bors
1deci tejszín
Az olajat felteszem bele teszem a darált húst és a maradék húsokat, sózom borsozom, amikor kész hozzáadom a petruskát , a sajtot,fokhagymát, sárgarépát cukkinit. és végül tejszínnel felöntöm.Egy kicsit még összekeverem őket.Majd leveszem a tűzről és kihűtöm.
A tészta készítése
40deka liszt
2,5deka élesztő
1,5deci tej
1tojás sárgája
1deci olaj
só, cukor
Az élesztőt egy fél deci tejben kevés cukorral felfuttatom Amikor felfutott, hozzáadom a liszthez a többi alapanyaggal együtt.
bedagasztom , és duplájára kelesztem.Kelesztés után ketté veszem és külön- külön kinyújtom tepsi nagyságúra sütőpapirón.Így teszem a sütőlapra..A széleit ferdén bevagdosom .A kihűlt tölteléket hosszában a tészta közepére teszem., és felváltva egyszer egyik, majd másik oldalt hajtom fel. A két végét külön behajtom.Tojással lekenem és 180fokon megsütöm.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József 23 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 23 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!