Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a töltelékhez
Ebből a mennyiségből rúd lesz
50deka darált hús
ha van maradék sült vagy főtt hús kockára szelem
fél deci olaj
20deka darabolt bármilyen sajt
petrezselyem ősszevagva
2gerezd fokhagyma
1kisebb sárgarépa megpárolva kockára vágva
cukkini megpárolva kockára vágva
só, bors
1deci tejszín
Az olajat felteszem bele teszem a darált húst és a maradék húsokat, sózom borsozom, amikor kész hozzáadom a petruskát , a sajtot,fokhagymát, sárgarépát cukkinit. és végül tejszínnel felöntöm.Egy kicsit még összekeverem őket.Majd leveszem a tűzről és kihűtöm.
A tészta készítése
40deka liszt
2,5deka élesztő
1,5deci tej
1tojás sárgája
1deci olaj
só, cukor
Az élesztőt egy fél deci tejben kevés cukorral felfuttatom Amikor felfutott, hozzáadom a liszthez a többi alapanyaggal együtt.
bedagasztom , és duplájára kelesztem.Kelesztés után ketté veszem és külön- külön kinyújtom tepsi nagyságúra sütőpapirón.Így teszem a sütőlapra..A széleit ferdén bevagdosom .A kihűlt tölteléket hosszában a tészta közepére teszem., és felváltva egyszer egyik, majd másik oldalt hajtom fel. A két végét külön behajtom.Tojással lekenem és 180fokon megsütöm.
|
|
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!