Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
1 tojás sárgája
5 deka olvasztott margarin
3 deci tejszín
3 deka élesztő
kis kanál só
3 kanál nádcukor
Tölteléknek
bármilyen kemény lekvár
A szívecskék kenéséhez a tojást használtam
Az élesztőt egy fél deci langyos tejszínben egy kanál cukorral felfuttatom
A tojást sót nádcukrot a liszttel elvegyítem
Amikor az élesztő már habos és felfutott hozzáadom a liszthez majd a tojást és a maradék tejszínnel dagasztó géppel kidolgozom amikor már kezd fényesedni hozzákeverem az olvasztott margarint és addig dolgozom amíg az edény falától elválik.Ekkor lelisztezem letakarom és meleg helyen duplájára kelesztem
Amikor megkelt a tészta az egészet vékonyra kinyújtom tetszés szerinti lekvárral én saját készítésű szilvalekvárral lekentem az egész lapot . és mindkét oldalát elkezdtem feltekerni amikor összeért a két tekerés akkor, tetszés szerinti nagyságra felszelem és próbálok szívecskéket készíteni belőle.
Nekem ilyenre sikerült, de a végeredmény az íz volt a lényeg
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!