Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
1 tojás sárgája
5 deka olvasztott margarin
3 deci tejszín
3 deka élesztő
kis kanál só
3 kanál nádcukor
Tölteléknek
bármilyen kemény lekvár
A szívecskék kenéséhez a tojást használtam
Az élesztőt egy fél deci langyos tejszínben egy kanál cukorral felfuttatom
A tojást sót nádcukrot a liszttel elvegyítem
Amikor az élesztő már habos és felfutott hozzáadom a liszthez majd a tojást és a maradék tejszínnel dagasztó géppel kidolgozom amikor már kezd fényesedni hozzákeverem az olvasztott margarint és addig dolgozom amíg az edény falától elválik.Ekkor lelisztezem letakarom és meleg helyen duplájára kelesztem
Amikor megkelt a tészta az egészet vékonyra kinyújtom tetszés szerinti lekvárral én saját készítésű szilvalekvárral lekentem az egész lapot . és mindkét oldalát elkezdtem feltekerni amikor összeért a két tekerés akkor, tetszés szerinti nagyságra felszelem és próbálok szívecskéket készíteni belőle.
Nekem ilyenre sikerült, de a végeredmény az íz volt a lényeg
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) darálós kókuszos gépi keksz képhez:
Marcsi csoda szépek és finomak a darálós kekszeid! ...
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Rántott sajt burgonyával képhez:
Marcsikám finom ebédetek volt! A szervírozása is szuper! ...
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, gyümölcsrizs.
burger eva írta 1 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Hűha....nálunk még csak kis zöld bogyó a cseresznye.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!