Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 darab csirkecomb
1 kanál szárnyas fűszer -keverék
fél deci olaj
só
bors
1 közepes vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 deci száraz fehérbor
30 deka brokkoli
15 deka reszelt sajt
3 deci tejföl
burgonya
A combokat megtisztítom és sózom valamint a fűszerkeverékkel bedörzsölöm az olajjal meglocsolom és lefedve a hűtőbe tárolom 1-2 óra hosszat
4-5 szem közepes burgonyát egészben megfőzöm
Majd leszűröm és megpucolom majd karikákra szelem
A hagymát karikákra szelem a fokhagymát kisebb darabokra és a sütőedény aljára teszem.Erre rakom rá a hűtőből kivett csirkecombokat szépen ráteszem és a bort az edénybe öntöm lefedem és 180 fokon megsütöm .kb 40-45 perc
Egy másik sütőedénybe a burgonya karikákat lerakom .A combokat a pecsenyeléből kiszedem és a burgonyára teszem az egészet meglocsolom a pecsenyelével és visszateszem a sütőbe, hogy szép pirosra megsüljön a csirkecomb.
Amikor már szép pirosra sültek reszelt sajtos tejföllel megkenem a combokat és visszateszem 10-15 percre a sütőbe.
Közben a brokkolit megfőzzük és kis rózsákra szedem majd amikor tálalom a húst mellérakom.
A recept Lajos Mari konyhájából van
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!