Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
5 tojás fehérje
35 deka cukor
Krém hozzávalói
2 deci habtejszín
20 deka krémsajt
15 deka mogyorókrém
6 deka porcukor
A tetejére
mogyoró
csokoládé
karamell
tejszín a díszítéshez
A sütőpapírral bélelt sütőlapon egy nagy kőrt rajzolok.
A tojások fehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verem
Egy habzsákba beleteszem és a rajzolt kőr közepén elkezdem szorosan egymás mellé a kőrívet betölteni majd ha megvan akkor a szélét 2-3 csíkban felhúzom és a szélét csillagcsővel felhúzom
120 fokos sütőben 1 óra -1 óra 10 percig nem sütöm hanem szárítom
Amikor megszáradt a közepét megtöltöm a következő krémmel
A krémsajtot a porcukorral és mogyorókrémmel kikeverem a tejszínt kemény habbá verem és az egészet óvatosan összekeverem
A megszáradt habkoszorúba töltöm a tetejére mogyorót szorok csokoládét olvasztok és karamellt teszek
A karamell készítése
5 deka porcukor
felolvasztom és a tejszínt felforralom majd hozzáadom a karamellhez és ezt folyatom a torta tetejére ---Az íze hasonló a sznikersz csokihoz
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!