Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
50 deka liszt
20 deka margarin
15 deka porcukor
1csg sütőpor
2 tojás sárgája
2 kanál tejföl
Alma töltelék
másfél kiló reszeszelt alma
20 deka porcukor
1csg vaníliás cukor
2 teáskanál őrőlt fahéj
2 kanál barack lekvár
10 deka darált dió
Vanília krém
2csg vaníliás puding
4 kanál cukor
1csg vaníliás cukor
6 deci tej
4 tojás fehérje
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és sima tésztává dolgozom
Három egyenlő darabra osztom
Vékonyra kinyújtom margarinnal kikent sütőpapiros sütőlapon egyenként kisütöm
Az almákat lereszelem hozzáadom a cukrot a fahéjat addig pároljuk a tűzhelyen amíg a levét elföli majd lehűtjük
Az alsó lapot megkenem a kétkanál lekvárral darált dióval megszórom és a már kihűlt almát rásimítom ráteszem a második lapot erre pedig a vaníliakrémet
A krém elkészítése
A pudingot a szokásos módon felfőzöm .
A tojások fehérjét felverem és a pudingos krémhez óvatosan hozzákeverem.A második lapra ráteszem és a pudingos krémre teszem a harmadik lapot
Amikor kihűlt a krém hűtőbe teszem és egy éjszakát allnia kell,hogy a lapok vágáskor ne tőrjenek össze
A tetejét porcukrozom
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!