Finomságok Konyhája: Négykrémes torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Négykrémes torta

A csokis laphoz
4 tojás
10 deka cukor
14 deka liszt
fél csg sütőport
5 kanál olaj
2 kanál víz
2 kanál holland kakaópor
A sárga tésztához
2 tojás
5 deka cukor
6 deka liszt
2 kanál olaj
1 kanál víz
csipet sütőpor
Krémekhez
5 deci tejszín
6 deka porcukor
fél tábla étcsoki
1 csg narancs ízű piskóta korong
1csg mascarpone
1 csg puding
rum
5 deka darált dió
3 deci tej
10 deka margarin
1 kanál étkezési keményítő
10 deka porcukor
A tojásokat ketté választom a fehérjét a cukor felével kemény habbá verem A sárgáját az olajjal cukorral vízzel gép segítségével habosra kikeverem.
A lisztet a sütőporral és kakaóporral összekeverem
A két masszát óvatosan bekeverem és a végén hozzáadom a sütőporos kakaós lisztet
Egy kisebb méretű tortaformának az oldalát kikentem margarinnal morzsával meghintettem az aljára sütőpapírt tettem és a masszát beleöntöttem.170 fokon szép lassan megsütöttem
A másik masszával a sárgával is ugyanez az eljárás csak ezt margarinnal kikent nagy sütőtepsibe kentem és úgy sütöttem meg Ebből lett két vékonyabb lap amit a tortaforma nagyságára kivágtam. A csokis kihűlt tortát 4 egyenlő lapra vágtam.Így lett 6 egyforma tortalapom.
A tejszínhabot felvertem a pudingot a szokásos módon felfőztem a mascarponét kikevertem a csokoládét felolvasztottam
Az alsó lapra a diót felfőztem a tejjel a cukorral 1 kanál étkezési keményítővel az ízlés szerinti rummal és kis tűzön besűrítem Kihűtöm és a langyos margarint hozzákeverem és géppel kihabosítom
Az alsó lapra teszem ezt a krémet erre kerül a narancsos piskótakorong,majd a sárga lap kerül Erre a mascarponével kikevert 4 kanál felvert tejszínhabot kevertem ez került a következő lapra majd az olvasztott csokoládét rácsorgattam a krémre.Ismét egy lap erre a vaníliapudingos krémet tettem amibe szintén tejszínhabot kevertem .Majd újra egy lapot tettem erre már csak a felvert cukros tejszínhabot tettem és végül a tetejét egy lappal lezártam ezt pedig tejszínhabbal feldíszítettem

Látta 258 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Marcsi egyik tortád finomabb, és szebb, mint a másik!
Születés-vagy névnapot ünnepeltetek? Gratulálok a szép munkához!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 4 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu