Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 dareab csirkecomb
3-4 kanál mustár
2 kiskanál morzsolt kakukkfű
só
bors
10 deka bacon szalonna
1 közepes vöröshagyma
1,5 deci száraz fehérbor
2 deci tejföl
1 evőkanál mustár
1 kanál liuszt
A combokat megmosom .papírtőrlővel szárazra törlöm
A húsokat sózom borsozom, és mustárral megkenbem ezt félreteszem 1-2 órát a hűtőbe várakozik
A szalonnát felkockázom és zsírjára pirítom én tettem alája két kanál olajat és vizet is .amikor megpirultak kiszedem a zsírból és a felkockázott vöröshagymát szintén ebben a zsírban megpirítom a kakukkfüvet is hozzáadom és kiszedem egy edényben
A húsokat a forró zsírban min dkét oldalukat pőrcösre megsütöm és ezeket is kiszedem .
Ekkor öntöm a zsiros edénybe a bort és addig keverem amíg a pőrzsanyagot feloldjon ettől lesz jó ízű a hús.Amikor az alkohol elpárolgott visszateszem a szalonnát a vöröshagymát és a húsokat is megsórom még egy kis kakukkfűvel és lefedem kb 25-30 per alatt megfől a hús
Amikor a hús megpuhult kiszedem és a tejfölös mustáros lisztel behabarom
Utána a húsokat visszateszem és még kb 3-4 percig eggyütt forralom
Olajban sült burgonyával tálaltam
Ez az étel a család kedvence lett
A tetejét apróra vágott petruskával meghintettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!