Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 dareab csirkecomb
3-4 kanál mustár
2 kiskanál morzsolt kakukkfű
só
bors
10 deka bacon szalonna
1 közepes vöröshagyma
1,5 deci száraz fehérbor
2 deci tejföl
1 evőkanál mustár
1 kanál liuszt
A combokat megmosom .papírtőrlővel szárazra törlöm
A húsokat sózom borsozom, és mustárral megkenbem ezt félreteszem 1-2 órát a hűtőbe várakozik
A szalonnát felkockázom és zsírjára pirítom én tettem alája két kanál olajat és vizet is .amikor megpirultak kiszedem a zsírból és a felkockázott vöröshagymát szintén ebben a zsírban megpirítom a kakukkfüvet is hozzáadom és kiszedem egy edényben
A húsokat a forró zsírban min dkét oldalukat pőrcösre megsütöm és ezeket is kiszedem .
Ekkor öntöm a zsiros edénybe a bort és addig keverem amíg a pőrzsanyagot feloldjon ettől lesz jó ízű a hús.Amikor az alkohol elpárolgott visszateszem a szalonnát a vöröshagymát és a húsokat is megsórom még egy kis kakukkfűvel és lefedem kb 25-30 per alatt megfől a hús
Amikor a hús megpuhult kiszedem és a tejfölös mustáros lisztel behabarom
Utána a húsokat visszateszem és még kb 3-4 percig eggyütt forralom
Olajban sült burgonyával tálaltam
Ez az étel a család kedvence lett
A tetejét apróra vágott petruskával meghintettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!