Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
7 deka margarin
15 deka porcukor
1 evőkanál méz
1 tojás sárgája
4 evőkanál tejföl
teáskanál szódabikarbóna
5 deka mák nem kell darálni
Krém hozzávalói
2csg vaníliás puding
7 deci tej
1 kanál liszt
20 deka margarin
25 deka porcukor
1csg vaníliás cukor
5 deka pőrkőlt darabolt mogyoró
A tészta hozzávalóit összegyúrom és négy lapot sütök belőle
32x34 es margarinnal kikent liszttel meghintett sütőlapon 180 fokon egyenként megsütöm és a következő krémmel megtöltöm
A lisztet a pudinggal kevés tejjel simára kikeverem és a szokásops módon felfőzöm és kihűtöm
A porcukorból margarinból krémet készítek és összekeverem a kihűlt pudinggal és a lapokat megtöltöm
Amikor elkészűl legalább egy éjszakát várok a szeleteléssel
Buda Józsefné receptje
Köszönet érte
A tetejét is krémmel megkenem és pőrkőltmogyoróval megszórom
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!