Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
10 deka cukor
2 lime vagy bió citrom
20 deka liszt
1csg sütőpor
Krém hozzávalói
1csg tejszín ízű pudingpor
4 kanál cukor
1lime vagy citrom
2 közepes narancs
3-4 szál citromfű
5 deci tej
3 deci tejszín
5 deka porcukor
1csg habfixáló
A tészta tetejére
3 kanál barack lekvár
A krém tetejére olvasztott csokoládé
A tojásokat szétválasztom a sárgáját a cukor felével fehéredésig keverem amikor már jó sűrű hozzáadok 4 kanál melegvizet a lime reszelt héját és levét majd a maradék cukorral felvert fehérjét és végül a sütőporos lisztet
24x22-es sütőpapiros tepsibe teszem és 170 fokon 25-30 perc alatt medsütöm.Amikor megsült lehúzom róla a sütőpapírt és lekvárral lekenem a tésztát
Közben a krémhez a pudingot a szokásos módon elkészítem és kihűtöm
A tejszínt a porcukorral és a fixálóval felverem.
A citromfüvet apróra összevágom
A kihűlt pudinggal a tejszínt összekeverem a feldarabolt narancs húsát és a lim levét is hozzáadom végül az aprított citromfüvet
A lekvárral megkent és kíhűtött tésztára egyenletesen rásimítom a krémet és csokoládéval feldobom
Nagyon finom könnyű nem nehéz krémes sütemény
|
|
Garáz József 4 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!