Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
50 deka liszt
25 deka ráma margarin
4 tojás sárgája
12 deka cukor
1csg sütőpor
1 bió citrom reszelt héja
3-4 kanál tejföl
Töltelék
baracklekvár
4 tojás fehérje
20 deka cukor
20 deka darált dió
1 citrom reszelt héja
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk
Vékonyra kinyújtom kiszaggatom és a kis kosárkaformákat kibélelem vele,elnyomkodom körbe kőrbe.Amikor kész vagyok ecsettel baracklekvárral vékonyan megkenem és a diós masszát beleteszem, a kosarakat kitőltöm vele Aranyló sárgára sütöm 180 fokon
A töltelékhez, a tojásfehérjét ka cukorral kemény habbá verem hozzáreszelem a citromhéjat és a darált dióval összekeverem ezt a diós krémet teszem a kosárlálba
Sülésután még melegen kiszedem a kosarakból éa amikor kihűltek csokival diszítem
|
|
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 11 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!