Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojás
2kanál holland kakaópor
8 deka cukor
10 deka lisazt
fél csg sütőpor
1 kanál víz
fél deci olaj
Krém hozzávalói
5 deka kókuszreszelék
2 deci tejsazín
1csg kókuszos pudingpor
4 deci tej
fél doboz mascarpone
5 deka cukor
2 deka porcukor
1csg habfixáló
A tojásokat szétválasztom
A sárgáját a cukor felével ,a vizzel,és az olajjal,habosra kikeverem
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá vcerem
Alisztet összekeverem a kakaóporral és sütőporral
A sárga masszához hozzáadom a felvert tojáshabot
óvatosan ,hogy a hab ne tőrjön össze
Ekkor hozzáadom a lisztes keveréket , és 34x-32 es sütőpapiros tepsibe egyformára elsimitom
180 fokon megsütöm
kb 20-25 perc
Húlés után a lapot négy egyenlő része vágom
A krém készítése
A pudingot a tejjel és a cukorral felfőzöm és kihűtöm
A mascarponét géppel simára kikeverem
A tejszinből a porcukorból és fixálóból habot verek
A kihűlt pudingot a mascarponéval kikeverem, majd hozzáadom a felvert tejszinhabot
A lapokat a krém 2/3harmadrészével megkenem mégpedig úgy hogy hármat egymásra összetőltöm
A negyedik lapot csak megkenem és félre teszem.
Az összetőltött tésztát hűtőbe teszem egy-két órára
Amikor jól összefagyott akkor felvágom, úgy,hogy a tészta alsó és felső lapját részútosan végíg vágom
Amikor ez metőrtént kapok két fél háromszögü tésztát aminek a két vágott részét krémmel megkenem és összeálítom piramis formát ráhelyezem helyezem a negyedik megkent lapra ami a tésza alján látható is .Amikor a piramist összeálítottam a tetejét is lekenem és kókusszal megszórom
hűtőben való tárolás után szeletelem
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 20 órája új képet töltött fel:
Garáz József 20 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 20 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!