Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
4 tojás
10 deka liszt
8 deka cukor
fél csg sütőpor
fél deci olaj
2 kanál víz
A krém hozzávalói
20 deka gesztenyemassza
rum izlés szerint
2 deci tejszín
1 doboz mascarpone
1 kanál liszt
2 tojás
1deci tej
4 kanál cukor
A tojásokat szétválasztom . a sárgáját a cukor felével ,olajjal és a vízzel kikeverem
A tojás fehérjét a maradék cukorral felverem, és a sárga masszához hozzákeverem, végül a sütőporos lisztet
sütőpapiros sütőlapra teszem és 170 fokon megsütöm
Amikor kisült a piskóta és kihűlt akkor három lapot vágok belőle és a gesztenyés krémmel megtöltöm
A krém készítése
A tejet a tojással cukorral és a liszttel csomómentesre kikeverem, és kis lángon állandó keverés mellett besürítem..Amikor kihűlt a főzött krém A mascarponéval kikeverem hozzáadom a gesztenyemasszát a rumot és a habbá vert tejszínhabot.
A tésztalapokat megtöltöm
A tetejét is megkenem a krémmel gesztenyemasszát reszelek rá és tejszínnel feldiszítem
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!