Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A torta hozzávalói
4 tojás
10 deka liszt
8 deka cukor
fél csg sütőpor
fél deci olaj
2 kanál víz
csipet só
A krém hozzávalói
10 deka porcukor
4 deka darált dió
2csg karamellás puding
5 deci tej
6-7 deka cukor
4 deci tejszín
4 deka porcukor
csokoládé a diszítéshez
A tojásokat szétválasztom a sárgáját fele cukorral vízzel és olajjal kikeverem.
A lisztbe a sütőport elkeverem
A tojás fehérjét a maradék cukorral habbá verem.A sárga masszába a fehérjét óvatosan,hogy a hab ne tőrjön össze belekeverem.
Végül a sütőporos lisztet adom hozzá A torta formám 20 centis
Olajjal kikent morzsával hintett tortaformába sütöm 170 fokon
A kihűlés után 3 egyforma lapra felvágom és krémmel megtöltöm
A krém készítése
A porcukrot megpirítom, hozzáadom a darált diót és olajjal lekent márvány lapra kiöntöm.Amikor kihűlt apróra összezúzom.
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm
A tejszínt a porcukorral habbá verem
A kihűlt pudinghoz az összezúzott karamelt hozzáadom és a tejszínhab felét
Ezzel a krémmel a lapokat megtöltöm, A tetejét habbal és csokival diszítem
|
|
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!