Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
24x22-es tepsihez
A tészta hozzávalói
5 tojás
5 kanál liszt
fél csg sütőpor
10 deka darált dió
5 deka puha margarin
fél deci olaj
10 deka cukor
2 kanál hideg víz
A töltelékhez
maradék süteményvégeket használtam
1 kanál kakaópor
rum ízlés szerint
2 kanál barack lekvár
5-6 deka vaj
1 kanál cukor
3 kanál darált dió
2 kanál barack lekvár
A töltelékre
2 deci tejszín
2 deka porcukor
1 csg habfixáló
A tejszínhabra
1 tábla fehér csoki
A tojások sárgáját a cukor felét az étolajjal vízzel gép segítségével habosra kikeverem a tojások fehérjét a megmaradt cukorral kemény habbá verem majd hozzáadom a sárga masszához ,és végül a darált diót és a sütőporos lisztet.
Sütőpapírral fedett tepsibe 180 fokon megsütöm
Amikor megsült lehúzom róla még melegen a papírt és 2 kanál lekvárral lekenem a tésztát.A tészta töltelék hozzávalóit összedolgozom úgy hogy a lekváros tésztára egyenletesen rátudjam tenni .A tejszínt habbá vertem és a töltelékre egyformán elkentem.
A csokoládét mikróba vagy gőz felett felolvasztom és a tejszínre szép egyenletesen elsimítom.A hűtőbe teszem és amikor a csokoládé megdermedt éles forróvizes késsel szeletelem
|
|
Garáz József 4 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 2 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!