Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
20 deka cukor
2csg puncsos pudingpor
3 kanál étkezési keményitő
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
3 tojás sárgája
2csg vaníliás pudingpor
15 deka cukor
4 deci tej
ízlésnek megfelelő rum
25 deka ráma margarin
Tetejére hab
2 kanál sárgabarack lekvár
3 tojás fehérje
20 deka cukor
1 citrom leve
A tojásokat a tésztához szétválasztomn
A fehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem
, majd lassan egyenként adom hozzá a tojások sárgáját ekkor már levettem a gőzről., hozzáadom a puncsízű pudingot és a keményitővel elkevert sütőport
Sütőpapiros sütőlapon 34x-32 es rákentem a masszát egyenletesen elsimítottam, és 180 fokon megsütöm , nem kell sokáig sütni mert megég
Amikor kisült a lap ketté vágtam
A kré készítése
A tejet a cukorral felforralom
A pudingport a tojás sárgájával kevés tejjel simára keverem
Amikor a tej forrni kezd hozzáöntöm a pudingos tojást és felfőzöm
Hagyom az elkészült pudingot kihülni
A gépbe a margarint kikeverem és hozzáadom a kihűlt pudingot és az ízlés szerinti rumot A krémet a géppel habosra kikeverem
A kettévágott lapot megtöltöm a krémmel
A tetejét vékonyan lekenem sárgabarack lekvárral és errew teszem a gőz felett cukorral citrommal keményre fényere vert habot.
A tetejét étcsokival diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!