Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
20 deka cukor
2csg puncsos pudingpor
3 kanál étkezési keményitő
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
3 tojás sárgája
2csg vaníliás pudingpor
15 deka cukor
4 deci tej
ízlésnek megfelelő rum
25 deka ráma margarin
Tetejére hab
2 kanál sárgabarack lekvár
3 tojás fehérje
20 deka cukor
1 citrom leve
A tojásokat a tésztához szétválasztomn
A fehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem
, majd lassan egyenként adom hozzá a tojások sárgáját ekkor már levettem a gőzről., hozzáadom a puncsízű pudingot és a keményitővel elkevert sütőport
Sütőpapiros sütőlapon 34x-32 es rákentem a masszát egyenletesen elsimítottam, és 180 fokon megsütöm , nem kell sokáig sütni mert megég
Amikor kisült a lap ketté vágtam
A kré készítése
A tejet a cukorral felforralom
A pudingport a tojás sárgájával kevés tejjel simára keverem
Amikor a tej forrni kezd hozzáöntöm a pudingos tojást és felfőzöm
Hagyom az elkészült pudingot kihülni
A gépbe a margarint kikeverem és hozzáadom a kihűlt pudingot és az ízlés szerinti rumot A krémet a géppel habosra kikeverem
A kettévágott lapot megtöltöm a krémmel
A tetejét vékonyan lekenem sárgabarack lekvárral és errew teszem a gőz felett cukorral citrommal keményre fényere vert habot.
A tetejét étcsokival diszítettem
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!