Finomságok Konyhája: Habos pudingos szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13037 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habos pudingos szelet

5 tojás
20 deka cukor
2csg puncsos pudingpor
3 kanál étkezési keményitő
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
3 tojás sárgája
2csg vaníliás pudingpor
15 deka cukor
4 deci tej
ízlésnek megfelelő rum
25 deka ráma margarin
Tetejére hab
2 kanál sárgabarack lekvár
3 tojás fehérje
20 deka cukor
1 citrom leve
A tojásokat a tésztához szétválasztomn
A fehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem
, majd lassan egyenként adom hozzá a tojások sárgáját ekkor már levettem a gőzről., hozzáadom a puncsízű pudingot és a keményitővel elkevert sütőport
Sütőpapiros sütőlapon 34x-32 es rákentem a masszát egyenletesen elsimítottam, és 180 fokon megsütöm , nem kell sokáig sütni mert megég
Amikor kisült a lap ketté vágtam
A kré készítése
A tejet a cukorral felforralom
A pudingport a tojás sárgájával kevés tejjel simára keverem
Amikor a tej forrni kezd hozzáöntöm a pudingos tojást és felfőzöm
Hagyom az elkészült pudingot kihülni
A gépbe a margarint kikeverem és hozzáadom a kihűlt pudingot és az ízlés szerinti rumot A krémet a géppel habosra kikeverem
A kettévágott lapot megtöltöm a krémmel
A tetejét vékonyan lekenem sárgabarack lekvárral és errew teszem a gőz felett cukorral citrommal keményre fényere vert habot.
A tetejét étcsokival diszítettem

Látta 308 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Nagyon szivesen Évikém
A tésztája attol lett kicsit rózsaszínű hogy filteres gyümőlcsízű teával még megszíneztem .Csak a filtert előtte kicsit forró vízbe tettem pár pillanatra és a filter tartalmát belecsavartam , ez adott neki egy kis színt
Köszönöm szépen Éva a hozzászólást

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Nagyon finom lehet.Tetszik,hogy liszt helyett pudingport raktál a tésztába.Jó lehet az íze és rózsaszínes lesz a tészta is.
Kösz az ötletet.
Gratulálok!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Finomfőzelék, pulykamell pörkölt. ...

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) R képhez:

R_2195215_1682_s

Hmmm!-de finom sütit hoztál Éva! Nekem is az egyik ...

burger eva 1 órája új képet töltött fel:

R_2195215_1682_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-005_2195191_8297_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu