Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gesztenyés őzgerinc
Hozzávalók
4 tojás
4 kanál liszt
4 kanál porcukor
fél csg sütőpor
Töltelék
25 deka gesztenyemassza
1 csg vaníliás pudingpor
3 deci tej
2 kanál rum
2 kanál porcukor
1 kanál kakaópor
diszítéshez
2 deci tejszín
4 deka porcukor
A porcukorral a tojás sárgáját kikeverem,a fehérjét kemény habbá verem , és a fehérjével és liszttel összekevert sárga masszát 35x32 sütőpapiros tepsibe 180 fokon megsütöm.
Közben a pudingport a tejjel a szokásos eljárással felfőzöm., amikor leveszem a tűzről a gesztenyemassza felét és a rumot valamint a kakaóport belekeverem
Egy nagyobb őzgerincformát, folpakkal kibélelek és a piskóta lapot belehelyezem ,a megmaradt tésztából egy kis lapot levágok amit a tészta tetejére teszek. A kibélelt formába teszem a krém felét
A megmaradt masszából két rodat sodrok amit a masszába teszek a két-két oldaláéra
A felvert tejszínből a két rúd közé habot nyomok habzsák segítségével.
Erre ismét gesztenye krém kerül és a lappal lezárom a tészta tetejét .
Hűtőbe teszem egy-két órára.
Amikor már eltelt az óra ,a tésztát az őzgerincsütőből kiöntöm és tejszínhabbal díszítem
|
|
szanto hajnalka írta 8 órája a(z) Töltött paprika kedvünkre képhez:
Huu de fincsi ezt nagzon szeretem!
szanto hajnalka írta 8 órája a(z) Húsgombóc leves képhez:
De finom leves !Johet egy tangyeral Anna draga!
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos fehér bab leves,...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vöröslencse krémleves, pirított ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
József köszönöm a kedves hozzászólást!
Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:
Szia Marcsikám! Örülök, hogy jöttél! Hiányoltunk! Mi is szeretünk! Puszi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!