Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 tojásos piskóta 24x22-es tepsibe sütve
Krém hozzávalói
30 deka eper
10 deka vaj
2 csg vaníliás puding
6 deci tej
3 kanál cukor
1 doboz mascarpone
2 deci tejszín
2 deka porcukor
fél csg habfixáló
A piskótalapot amikor kihűlt két lapra vágom
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.
Amikor már leveszem a tűzről akkor hozzáadom a vajat jól kikeverem vele , majd a mascarponé-val is kihabosítom.A tejszínt közben kemény habbá verem és a krémhez keverem.
Az eperszemeket kis darabokra vágom Az alsó lapot megkenem a krémmel és valamennyit egy harmadát a tetejére simítom
Amikor az alsó lapot megkentem az apróra vagdalt eperszemeket beleszórtam és jól belenyomkodtam.Rátettem a másik lapot amit kicsit rányomkodtam,A tetejére negyedre vágott eperszemeket tettem olvasztott ét csokival diszítettem
|
|
Domján Mária 16 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 16 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 16 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 16 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 16 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!