Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6 tojásos piskóta 24x22-es tepsibe sütve
Krém hozzávalói
30 deka eper
10 deka vaj
2 csg vaníliás puding
6 deci tej
3 kanál cukor
1 doboz mascarpone
2 deci tejszín
2 deka porcukor
fél csg habfixáló
A piskótalapot amikor kihűlt két lapra vágom
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.
Amikor már leveszem a tűzről akkor hozzáadom a vajat jól kikeverem vele , majd a mascarponé-val is kihabosítom.A tejszínt közben kemény habbá verem és a krémhez keverem.
Az eperszemeket kis darabokra vágom Az alsó lapot megkenem a krémmel és valamennyit egy harmadát a tetejére simítom
Amikor az alsó lapot megkentem az apróra vagdalt eperszemeket beleszórtam és jól belenyomkodtam.Rátettem a másik lapot amit kicsit rányomkodtam,A tetejére negyedre vágott eperszemeket tettem olvasztott ét csokival diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Isteni finom lett! ...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Epres szilvás sütemény képhez:
Marcsi isteni finom íze és illata lehetett a sütidnek ezekkel a ...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Rántott halszeletek képhez:
Hmmm!-de finom lehetett Marcsikám! Szép szeletek!- ...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Halászlé képhez:
Marcsi a halászlével mindig le lehet venni a lábamról! Ez is ...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) diós kifli képhez:
Marcsi finom és szép kifliket hoztál! Szinte érzem az illatát!...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!